Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@06:14:23 GMT

اجاره و فروش فضاهای آموزشی مازاد روستاهای نهاوند

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۸۷۵۳۰

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان نهاوند از فروش و اجاره فضاهای آموزشی مازاد در روستاهای نهاوند خبر داد و گفت: بیش از 90 درصد فضاهای آموزشی نهاوند سند مالکیت دارد.

هادی سلگی در گفت‌وگو با ایسنا، اعلام کرد: فضاهای آموزشی مازاد در روستاهای شهرستان را می‌توانیم در صورت تمایل نهادها، دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی به نحوی که حرمت این فضاهای آموزشی حفظ شود، با قیمت کارشناسی شده در قالب اجاره، به آن‌ها اجاره دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: به دنبال کسب درآمد از این فضاهای آموزشی نیستیم اما با این شیوه سعی در نگهداری و حفظ این فضاها داریم و در روستاهایی که بیش از دو فضای آموزشی مازاد داریم مانند سایر شهرهای دیگر استان تمایل به فروش این فضاها را داریم که از طریق شورای آموزش و پرورش موافقت فروش دو مورد از این فضاها را در روستاهای این شهرستان گرفته‌ایم.

وی همچنین با بیان اینکه امسال در هفته دولت مدارسی که سیستم گرمایشی آن‌ها استانداردسازی شده است، افتتاح می‌شود،عنوان کرد: استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس پرجمعیت در اولویت قرار گرفته به طوریکه تا کنون در شهرستان نهاوند در این زمینه 360 میلیون تومان هزینه شده است.

ویاظهار کرد: در سالتحصیلی جاری بیش از ۲۴ هزار دانش‌آموز در سه دوره تحصیلی وارد 247 واحد آموزشی این شهرستان می‌شوند که از این تعداد ۲ هزار و ۵۳۰ نفر در پایه اول ابتدایی مشغول به تحصیل خواهند شد.

وی با بیان اینکه مدارس کم جمعیت متوسطه اول و دوم این شهرستان طبق دستورالعمل به منظور بالا رفتن کیفیت آموزشی در سالتحصیلی جاری تجمیع می‌شوند، افزود: مدارس پسرانه زیر ۴۰ دانش‌آموز و مدارس دخترانه زیر ۳۰ دانش‌آموز در سالتحصیلی جدید منحل و در سایر مدارس روستایی مجاور ادغام می‌شوند به طوریکه تا کنون در سطح شهرستان ۲ آموزشگاه مشمول این بند قانونی قرار گرفته است.

سلگی عوان کرد: در دوره ابتدایی در هر روستا و با هر تعداد دانش‌آموز فعالیت آموزشی استمرار داشته و این مدارس معلم و خدمات آموزشی را همانند سایر آموزشگاه‌ها دریافت می‌کنند.

وی شرط تأسیس آموزگاه متوسطه اول و دوم در برخی مناطق روستایی را داشتن حداقل ۶۰ دانش‌آموز از یک جنسیت عنوان کرد و ادامه داد: به منظور ایجاد آموزشگاه جدید در این دوره وجود این تعداد دانش‌آموز از یک جنسیت ضروری است در غیر این‌صورت امکان تأسیس آموزشگاه مطابق با دستورالعمل وجود نخواهد داشت.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان نهاوند بیان کرد: کاهش جمعیت دانش‌آموزی شهرستان طی سال‌های اخیر و مهاجرت‌ها باعث شده در مرکز و شهرهای شهرستان با کمبود فضاهای آموزشی و در روستاها با فضاهای آموزشی مازاد مواجه شویم.

احداث 3 مدرسه در روستاهای نهاوند توسط بنیاد برکت

وی در ادامه با اشاره به پیگیری‌های مسئولان شهرستان با ساخت سه مدرسه توسط بنیاد برکت در روستاهای نهاوند موافقت شده که این پروژه‌ها تا سال آینده مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند، گفت: این مدارس در سه روستای جهان‌آباد، سهران و وراینه احداث می‌شوند و با توجه به اینکه برای تأمین اعتبار این پروژه‌ها مشکلی وجود ندارد این مدارس در مدت کوتاهی ساخته شده و تا پایان سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند.

سلگی با بیان اینکه امسال مدرسه روستای توانه که توسط بنیاد برکت ساخته شده بود، به آموزش و پرورش تحویل شده است، افزود: دو مدرسه 6 کلاسه در روستاهای بابارستم و ده‌حیدر نیز برای آغاز سالتحصیلی جدید در مهرماه امسال آماده بهره‌برداری است و به احتمال زیاد در هفته دولت این دو مدرسه نیز افتتاح می‌شوند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نتایج کنکور سراسری سال 96، اظهار کرد: سال گذشته در شهرستان نهاوند تعداد 15 نفر در کنکور سراسری رتبه زیر سه هزار را به دست آوردند و در کنکور سراسری امسال نیز تا کنون تعداد 16 نفر در شهرستان رتبه‌های زیر سه هزار را کسب کردند و یک نفر نیز رتبه زیر 100 کنکور را کسب کرده است اما تا زمانی‌که کارنامه قطعی شرکت‌کنندگان در کنکور سراسری نرسد و مدیران مدارس آمار را اعلام نکنند نمی‌توانیم آمار دقیقی در این زمینه اعلام کنیم.

احداث درمانگاه فرهنگیان در نهاوند

رئیس اداره آموزش و پرورش نهاوند همچنین با اشاره به احداث درمانگاه فرهنگیان در نهاوند گفت: قول مساعد ساخت درمانگاه فرهنگیان شهرستان نهاوند گرفته‌ شده و اساسنامه این طرح نیز آماده است بنابراین در صورتی‌که بتوانیم فضای مناسبی برای مکان این درمانگاه به استان معرفی کنیم استان مجوز ساخت و احداث این درمانگاه را صادر می‌کند.

وی با بیان اینکه شهرستان نهاوند بیش از 2 هزار و 400 فرهنگی شاغل و بیش از یک هزار و 500 بازنشسته دارد، افزود: ایجاد درمانگاه فرهنگیان از مطالبات اصلی این قشر زحمت‌کش است که در صورت تأمین فضای مناسب مورد تأیید بهداشت و درمان، مجوز تأسیس آن صادر می‌شود.

سلگی درباره وضعیت سرویس‌های حمل‌ونقل مدارس نیز گفت: طبق دستورالعمل در سطح استان سازمان حمل‌ونقل شهری مسئولیت سرویس‌های دانش‌آموزی را پذیرفته اما در سطح شهرستان تا کنون این سازمان مسئولیت آن را نپذیرفته است.

وی یادآور شد: برای سرویس‌های حمل‌ونقل دانش‌آموزی استفاده از تاکسی‌های شهری که زیرنظر سازمان حمل‌ونقل شهرداری است، در اولویت است چرا که مشکلات سرویس‌ها کمتر خواهد بود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۸۷۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر

آفتاب‌‌نیوز :

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «وزارت آموزش و پرورش برای افزایش کیفیت آموزشی و افزایش نمرات دانش‌آموزان در امتحان نهایی چه برنامه‌ای دارد؟»، اظهار کرد: موضوع ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی، هم اکنون یکی از دستورکا‌رهای اصلی ما هست که یکی از نقاط تمرکز آن، امتحانات نهایی است؛ نقطه تمرکز دیگر، تقویت امور تربیتی و پرورشی و همینطور تضمین کیفیت در سایر برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه سؤال شما درباره امتحانات نهایی است، بر این مسأله تمرکز می‌کنم. امسال امتحانات نهایی، ضریب قطعی ۵۰ درصد برای پایه دوازدهم و ۶۰ درصد برای پایه دهم و یازدهم در سال‌های آینده جهت ورود به دانشگاه‌ها خواهد داشت. بنابراین این امتحانات از اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار هستند.

صحرایی اضافه کرد: هم‌اکنون نهضت ملی تقویت آموزش در دوره متوسطه دوم به راه افتاده است و مدیران یکایک مدارس کشور نمرات دانش‌آموزان پایه دوازدهم خود در سال ۱۴۰۲ را دریافت کردند و وضعیت آموزشی مدرسه خود را در تمام دروس نسبت به خودشان و نسبت به سایر مدارس شهرستان، استان و حتی نسبت به کل کشور می‌دانند.

 وی تصریح کرد: یک ستاد عالی آزمون در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفته است که در آن ۶ کارگروه فعال هستند. کارگروه‌ها هر هفته جلسه می‌گیرند و هر دو هفته یکبار ستاد عالی آزمون نسبت به بررسی پیشنهادات سیاستی کارگروه‌ها اقدام کرده و پس از تصویب، آن‌ها را ابلاغ می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دبیرخانه‌های کشوری دروس مختلف بیش از هر زمان دیگری پای کار آمده‌اند، افزود: گروه‌های آموزشی در سطح استان‌ها و مناطق فعال شدند و نمونه سؤالات مفهومی نیز تدوین شد؛ همزمان از طریق شبکه آموزشی شاد و همینطور مدرسه تلویزیونی ایران، همه درس‌هایی که بیشتر در دوران کرونا تولید شده بود در دسترس قرار گرفته است تا دانش‌آموزان از آن‌ها استفاده کنند. 

وی اضافه کرد: مناطق مختلف آموزشی در کشور برای تقویت دانش‌آموزان و ارتقای کیفیت نمرات آنها، اقدامات کم سابقه‌ای را در پیش گرفتند. فعال کردن اردو‌های علمی در درون مدرسه‌ها، گشودن قرائت‌خانه‌ها یا سالن‌های مطالعه به صورت شبانه‌روزی، باهمخوانی دانش‌آموزان و کلاس‌های رفع اشکال در دستور کار همه مناطق است. 

صحرایی با بیان اینکه آنچه امتحانات نهایی سال گذشته نشان داد تصویر واقعی نظام آموزشی کشور بود، گفت: خرسندیم که رئیس‌جمهور نسبت به این موضوع بسیار دغدغه‌مند بوده و موضوع کیفیت آموزش روی میز ایشان قرار گرفت. شاید بیش از سه دهه است که افت کیفیت آموزش هر از چندی در محافل و مجالس ملی مطرح می‌شود، اما سابقه‌ای ندارم که هیچکدام از رؤسای دولت‌های پیشین نسبت به این موضوع به اندازه آیت‌الله رئیسی دغدغه‌مند بوده باشند. این دغدغه و حساسیت ایشان مهمترین سرمایه برای ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی کشور است.

وی تصریح کرد: شورای عالی آموزش و پرورش هم در حال تهیه یک بسته برای تقویت مدارس دولتی است و موضوع دریافت مجوز‌های لازم از مجلس شورای اسلامی و حتی ارائه لایحه تحت عنوان تقویت مدرسه در دستور کار قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر