Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علی الهیار ترکمن با تشریح اقدامات انجام شده در خصوص پیشگیری از کرونا، اظهار داشت: توقف رزرو اینترنتی اسکان نوروزی در مدارس و کلاس‌های مجری طرح، تا اطلاع ثانوی به دلیل جلوگیری از شیوع کرونا ویروس و جلوگیری از آسیب‌های آن به همکاران فرهنگی و اطلاع رسانی مستمردر خصوص این بیماری به فرهنگیان از اولین اقدامات این معاونت به عنوان یکی از اعضای کمیته‌های ستاد ملی مدیریت کرونا به شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی از آماده باش و فعال سازی ۱۲۰درمانگاه و کلینیک فرهنگیان در خدمت رسانی به امور درمانی فرهنگیان در موضوع بیماری کرونا در سه نوبت صبح، عصر و شب در سراسر کشور خبر داد و افزود: برگزاری جلسه توجیهی برای کارکنان خدمتگزار با حضور اساتید وزارت بهداشت و درمان و با همکاری دفتر سلامت و تندرستی آن وزارتخانه، ملزم کردن نیروهای خدمتگزار برای پیگیری و اخذ کارت بهداشت و سلامت، توزیع الکل و مواد ضدعفونی کننده بین کارکنان خدمات جهت ضدعفونی ساختمان به صورت روزانه و وایتکس جهت سرویس‌های بهداشتی از جمله اقدامات بوده است.

الهیار ترکمن از سرکشی مستمر به تمامی قسمت‌های ساختمان‌ها جهت هرچه بهتر شدن و اجرای مصوبات و توجه به نظارت محیط اداری به صورت ویژه و روزانه خبر داد و تصریح کرد:  مدیریت انبار در خصوص موجودی لوازم بهداشتی و شوینده، تشکیل چند گروه جهت ضدعفونی تجهیزات و وسایل اداری در تمامی ساختمان‌های حوزه ستادی و ارائه جدول زمان بندی به منظور انجام این امور، نصب وسایل و تجهیزات ضدعفونی دست در تمامی ساختمان‌های حوزه ستادی و شارژ محلول پس از اتمام آن، تفکیک لوازم و ابزار نظافت اماکن عمومی و محیط‌های اداری؛ اقدامات در حوزه ارائه خدمات آموزشی از دیگر اقدامات انجام شده در خصوص مدیریت کرونا ویروس است.

وی از برگزاری دوره ضمن خدمت پیشگیری از بیماری‌های تنفسی از طریق فضای مجازی برای فرهنگیان خبر داد و اظهار کرد: تلاش برای تامین اعتبار ویژه کمک به تأمین سرانه واحدهای آموزشی در بخش آماده سازی محیطی جهت پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا، مکاتبات مستمر و پیگیر با سازمان برنامه و بودجه کشور به منظور افزایش تخصیص ردیف کمک تأمین سرانه دانش آموزی نیز از اقدامات این معاونت است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع از ابلاغ اعتبار بابت بهسازی محیط مدارس برای پیشگیری از شیوع و گسترش بیماری کرونا به مبلغ یک هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات «کمک به تأمین سرانه واحدهای آموزشی خبرداد.

الهیار ترکمن تصریح کرد: هزینه کرد اعتبارات تخصیص یافته ابلاغی در راستای تاکید وزیر محترم مبنی بر هزینه کرد صحیح اعتبار مذکور صرفا در بخش آماده سازی محیطی جهت پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا و موضوع  الزام استان‌ها به ارسال گزارش عملکرد توزیع اعتبار و شرح هزینه با جدیت پیگیری می شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا مدارس فرهنگیان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مدارس فرهنگیان ویروس کرونا مدارس فرهنگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۷۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های خدمات‌رسان آذربایجان‌غربی به حالت آماده‌باش درآمدند

مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان‌غربی با توجه به صدور هشدار نارنجی توسط سازمان هواشناسی و آغاز بارش‌ها در این استان گفت: با دستور استاندار تمامی دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی به حالت آماده‌باش درآمدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، امیرعباس جعفری امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران و با توجه به آغازش بارش‌ها در آذربایجان‌غربی اظهار کرد: پیرو صدور هشدار سطح نارنجی توسط سازمان هواشناسی و با دستور استاندار تمامی دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی به حالت آماده‌باش درآمدند.

وی افزود: اطلاع‌رسانی بسیار خوبی توسط صداوسیما و رسانه‌ها انجام گرفته و از مردم خواسته شد از اتراق و حضور در بستر و حریم رودخانه‌ها اجتناب کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌غربی گفت: از کوهنوردان خواستاریم در این مدت از صعود در مناطق پرخطر خودداری و دامداران نیز از حضور دام‌هایشان در کنار رودخانه‌ها، کوهپایه‌ها و دره‌ها پرهیز کنند.

جعفری با بیان اینکه در راستای اقدامات پیشگیرانه در طول دو سال گذشته کارهای بسیار خوبی در آذربایجان‌غربی علی‌رغم اینکه اکثریت شهرها و روستاهایش در کنار رودخانه‌ها قرار دارد، انجام گرفته است، تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ کیلومتر از رودخانه‌ها و نقاط حادثه‌خیز لایروبی انجام شده است.

وی ادامه داد: در محدوده شهرها نیز شاهد لایروبی رودخانه‌های داخل شهر توسط شهرداری‌ها و همچنین اقدامات مناسب در راستای هدایت آب‌های سطحی بوده‌ایم.

کد خبر 751227

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های خدمات‌رسان آذربایجان‌غربی به حالت آماده‌باش درآمدند
  • درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • غافلگیری سارقان کلینیک ترک اعتیاد
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • آماده باش دستگاه‌های اجرایی البرز با اعلام هشدار هواشناسی
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه