Web Analytics Made Easy - Statcounter

با دستور معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، آماده باش تمام وقت ۱۲۰ درمانگاه و کلینیک فرهنگیان در موضوع بیماری کرونا صورت گرفت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ علی الهیار ترکمن با تشریح اقدامات انجام شده در خصوص پیشگیری از کرونا، اظهار کرد: توقف رزرو اینترنتی اسکان نوروزی در مدارس و کلاس‌های مجری طرح، تا اطلاع ثانوی به دلیل جلوگیری از شیوع کرونا ویروس و جلوگیری از آسیب‌های آن به همکاران فرهنگی و اطلاع رسانی مستمردر خصوص این بیماری به فرهنگیان از اولین اقدامات این معاونت به عنوان یکی از اعضای کمیته‌های ستاد ملی مدیریت کرونا به شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی از آماده باش و فعال سازی ۱۲۰ درمانگاه و کلینیک فرهنگیان در خدمت رسانی به امور درمانی فرهنگیان در موضوع بیماری کرونا در سه نوبت صبح، عصر و شب در سراسر کشور خبر داد و افزود: برگزاری جلسه توجیهی برای پرسنل خدمتگزار با حضور اساتید وزارت بهداشت و درمان و با همکاری دفتر سلامت و تندرستی آن وزارتخانه، ملزم نمودن نیروهای خدمتگزار برای پیگیری و اخذ کارت بهداشت و سلامت، توزیع الکل و مواد ضدعفونی کننده بین کارکنان خدمات جهت ضدعفونی ساختمان به صورت روزانه و وایتکس جهت سرویس‌های بهداشتی از جمله اقدامات بوده است.

الهیار ترکمن از سرکشی مستمر به تمامی قسمت‌های ساختمان‌ها جهت هرچه بهتر شدن و اجرای مصوبات و توجه به نظارت محیط اداری به صورت ویژه و روزانه خبر داد و تصریح کرد:  مدیریت انبار در خصوص موجودی لوازم بهداشتی و شوینده، تشکیل چند گروه جهت ضدعفونی تجهیزات و وسایل اداری در تمامی ساختمان‌های حوزه ستادی و ارائه جدول زمان بندی به منظور انجام این امور، نصب وسایل و تجهیزات ضدعفونی دست در تمامی ساختمان‌های حوزه ستادی و شارژ محلول پس از اتمام آن، تفکیک لوازم و ابزار نظافت اماکن عمومی و محیط‌های اداری؛ اقدامات در حوزه ارائه خدمات آموزشی از دیگر اقدامات انجام شده در خصوص مدیریت کرونا ویروس است.

وی از برگزاری دوره ضمن خدمت پیشگیری از بیماری‌های تنفسی از طریق فضای مجازی برای فرهنگیان خبر داد و اظهار کرد: تلاش برای تامین اعتبار ویژه کمک به تأمین سرانه واحدهای آموزشی در بخش آماده سازی محیطی جهت پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا، مکاتبات مستمر و پیگیر با سازمان برنامه و بودجه کشور به منظور افزایش تخصیص ردیف کمک تأمین سرانه دانش آموزی نیز از اقدامات این معاونت است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع از ابلاغ اعتبار بابت بهسازی محیط مدارس برای پیشگیری از شیوع و گسترش بیماری کرونا به مبلغ یک هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات «کمک به تأمین سرانه واحدهای آموزشی خبرداد و تصریح کرد: هزینه کرد اعتبارات تخصیص یافته ابلاغی در راستای تاکید وزیر محترم مبنی بر هزینه کرد صحیح اعتبار مذکور صرفا در بخش آماده سازی محیطی جهت پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا و موضوع  الزام استان‌ها به ارسال گزارش عملکرد توزیع اعتبار و شرح هزینه با جدیت پیگیری می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش کرونا ویروس کرونا کرونا در ایران بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۸۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، منصور تقوی ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: تعداد مبتلایان این بیماری در منطقه سیر صعودی گرفته است و با وجود اقدامات پیشگیرانه و درمانی انجام گرفته در منطقه، اقدامات کافی نبوده است.

وی بیان داشت: باید در راستای جلوگیری از بحرانی شدن وضعیت بیماری در منطقه، اقدامات تکمیلی عاجل برای واکسینه کردن دام‌ها انجام شود.

تقوی تصریح کرد: این بیماری در دام زنده هیچ علائم مشخصی ندارد و تنها از راه آزمایش خون مشخص می‌شود که نیازمند دستگاه‌های آزمایشگاهی و نیروی مجرب است.

وی با بیان اینکه ۹۰۰ رأس دام در دیشموک خون گیری شدند، گفت: از این تعداد ۶۱ رأس دام مبتلا تشخیص داده شدند که ۵۶ رأس آن مبتلای قطعی بودند که معدوم شدند.

تقوی افزود: مرحله دوم پایش مردم در روستاها، پس از جواب آزمایش‌ها انجام و تیم سلامت شبکه بهداشت شهرستان کهگیلویه به سرپرستی پزشک متخصص بیماری‌های عفونی به همراه دارویار و داروهای مورد نیاز به روستا اعزام شدند و علاوه بر دارو برای بیماران، آموزش‌های لازم همچون عدم استفاده از شیر و فرآورده‌های لبنی و گوشت خام به اهالی روستا ارائه شد.

کد خبر 6098456

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • دستگاه‌های خدمات‌رسان آذربایجان‌غربی به حالت آماده‌باش درآمدند
  • درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • غافلگیری سارقان کلینیک ترک اعتیاد
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • تهران آماده برگزاری نخستین انتخابات تمام الکترونیک