Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: با توجه به جمعیت و ضرورت توجه و رسیدگی به رفاه فرهنگیان، وجود یک درمانگاه مجهز فرهنگیان نیاز است. 

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، علی رئوفی در نشست شورای آموزش و پرورش استان هرمزگان با تبریک حلول ماه مبارک رمضان و تاکید بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی با توجه به وضعیت قرمز شیوع کرونا، عنوان کرد: آموزش مباحث دینی، اخلاقی و معنوی متناسب با سن دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی از طریق شبکه شاد ارائه شود، چون این آموزش ها در کاهش آسیب های اجتماعی، بسیار موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: امکانات خوبی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان وجود دارد که باید به والدین و دانش آموزان معرفی و مورد استفاده قرار گیرد.  

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان بر لزوم به روز رسانی تجهیزات درمانگاه فرهنگیان استان تاکید کرد و افزود: تأمین نیروی انسانی کارآمد از کلاس های درس حاصل می شود و ضرورت دارد افرادی که متولی تربیت نیروی انسانی برای تداوم پیشرفت جامعه هستند از امکانات رفاهی مناسب برخوردار باشند .

ناجی با بیان اینکه مقوله درمان از اولویت های اصلی برای هر قشری از جامعه است، بیان داشت: با توجه به جمعیت معلمان و ضرورت توجه و رسیدگی به رفاه مربیان نسل آینده کشور، وجود یک درمانگاه مجهز فرهنگیان نیاز ضروری استان است.

این مسئول تلاش بیشتر را در راستا ساخت و تجهیز درمانگاه فرهنگیان خواستار شد و تضریح کرد: از تمام ظرفیت‌های موجود در استان از جمله ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی و پیمانکاران بزرگ فعال در استان و همچنین خیرین، برای کمک به بهبود امکانات درمانگاه فرهنگیان هرمزگان، استفاده کرد.  

ناجی گفت: برای تامین مسکن فرهنگیان هرمزگان نیز اقدام مناسب انجام شود تا همه فرهنگیان از مسکن مناسب برخوردار باشند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مراکز درمانی فرهنگیان هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۶۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به کمیت‌ها نباید جلوی توسعه کیفی آموزش را بگیرد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی دوستی پیش از ظهر سه شنبه در آئین تجلیل از معلمان نمونه استان هرمزگان اظهار داشت: معلم در شکل گیری هویت دینی و ملی آینده‌سازان جامعه نقشی سازنده دارد از این رو توجه به خود معلم نیز در آموزش اصلی اساسی است.

وی با ادای احترام به مقام شامخ شهدای فرهنگی افزود: جامعه فرهنگی و معلمان در دفاع مقدس اثری ماندگار از خود بر جای گذاشتند؛ ۵ هزار شهید معلم به خوبی گواهی بر میهن دوستی این قشر عزیز است که از قِبَلِ تلاش‌هایشان تحرک و پویایی در جامعه دانش‌آموزی ایجاد شد و از ۳۶ هزار نفر از تربیت‌شدگانشان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

استاندار هرمزگان آگاهی بخشی را وظیفه مهم معلمان خواند و گفت: تار و پود معلمی با ایثار و خدمت عاشقانه تنیده شده است از این رو باید این ایثار و عشق را به شاگردانتان بذل کنید تا این سرزمین همیشه مورد طمع واقع شده را حراست کنند.

دوستی عنوان‌کرد: امروز آگاهی بخشی به دانش آموزان وظیفه مهم ایشان است تا فرزندانمان بدانند بر دوش چه قهرمانانی ایستاده اند و قدر داشته‌های فرهنگی، تاریخی خود را بدانند.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان هرمزگان با اشعار ابیاتی از غزلیات عطار نیشابوری گفت: امروز حساس‌ترین وظیفه بر دوش معلمان است چرا که باید درس شجاعت، آزادگی و مکتب بزرگ هیهات من الذله را به نسل‌های آینده به عنوان سکانداران کشور بیاموزید.

وی سنجش توسعه آموزشی به وسیله متر را آسیب نظام تعلیم و تربیت کشور دانست و تاکید کرد: توجه به کمیت‌ها در کشور موجب غفلت از ارتقای کیفی آموزش و پرورش می‌شود از این رو باید تدبیری اندیشیده شود تا کمیت و کیفیت توأمان رشد کنند و سنجش عملکردها بر اساس کمیت جلوی توسعه کیفی آموزشی را نگیرد.

استاندار هرمزگان، توسعه متری را در فرهنگ نیز بلای جان توسعه دانست و گفت: در فرهنگ نیز با چنین مشکلی روبرو هستیم چرا که عملکردها در این حوزه با تعداد صندلی‌های مراکز فرهنگی یا تعداد بلیط‌های فروش رفته در گیشه سنجیده می‌شود و همین امر موجب غفلت از نرم‌افزار و درون مایه فرهنگ می‌شود.

دوستی انطباق توسعه آموزشی استان با سند توسعه صنعتی را یکی از تلاش‌های دولت در استان معرفی و اظهار کرد: در دولت سیزدهم ۱۵۰۰ کلاس درس جدید احداث و تحویل آموزش و پرورش شده است ضمن اینکه تأسیس هنرستان‌های تخصصی از جمله هنرستان انرژی اتمی، افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان استان و تلاش برای ارتقای جایگاه دانش‌آموزان استان در کنکور و امتحانات نهایی نیز در دستور قرار داشته و به نتیجه نیز رسیده است.

کد خبر 6099311

دیگر خبرها

  • گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه روسیه و عربستان
  • اعتماد اجتماعی مردم به فرهنگیان مهمترین سرمایه آموزش و پرورش است 
  • توجه به کمیت‌ها نباید جلوی توسعه کیفی آموزش را بگیرد
  • ضرورت حفظ حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان و فرهنگیان
  • ضرورت اهتمام شهرداری ارومیه برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر سالگرد ارتحال شیخ غلامرضا حسنی
  • درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • اجرای طرح هر کلاس یک قفسه کتاب
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه