Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@17:26:59 GMT

وضعیت درمانگاه فرهنگیان هرمزگان+عکس

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۴۰۰۴۰

وضعیت درمانگاه فرهنگیان هرمزگان+عکس

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، درمانگاه فرهنگیان هرمزگان که تشکیلات خودگردانی دارد، با بروز مشکلات ناشی از کرونا بیش از 6 ماه حقوق معوق داشت که با پیگیری استاندار هرمزگان و از محل مسؤولیت اجتماعی پالایشگاه نفت ستاره، مبلغ 600 میلیون تومان حقوق کارمندان آن پرداخت شد.


 

حالا اما تصاویر تجهیزات این درمانگاه در بخش دندانپزشکی و دیگر بخش‌ها نشان‌دهنده فرسودگی بالای آنها و غیرقابل استفاده بودن بسیاری از آنان است چرا که این تجهیزات سال‌ها بکارگیری شده و پیش از آن نیز در مکان دیگری مورد بهره‌برداری قرار گرفته بود و به درمانگاه سال‌ها پیش اهدا شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته ابوالپور مدیرعامل این درمانگاه، تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی این درمانگاه کاملا فرسوده شده و حتی دستگاههای چشم پزشکی ما با وجود سه متخصص چشم پزشکی در هفته کاملا مستهلک است و دستگاه اکوکاردیوگرافی نیز با وجود داشتن متخصص قلب به دلیل قدیمی بودن، دیگر قابل بهره‌برداری نیست. حتی رادیوگرافی تک دندان ما نیز کهنه شده و اتوکلاوهای ما قدیمی و مستهلک است و خدمات ما در شان خانواده معلمان نیست.

 کد و شناسه‌دار ساختن درمانگاه‌های فرهنگیان بسیار ضروری است تا بتوانند از منابع دولتی نیز استفاده کنند و از سوی دیگر با توجه به شمار بالای افراد استفاده‌کننده از این درمانگاه، اختصاص مبلغی برای تجهیز این درمانگاه از سوی صنایع به عنوان مسؤولیت اجتماعی می‌تواند گره‌گشای وضعیت این درمانگاه باشد.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

کلیدواژه: درمانگاه فرهنگیان هرمزگان تجهیزات فرسوده درمانگاه فرهنگیان بندرعباس مسؤولیت اجتماعی صنایع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۰۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، حسین حق‌وردی ظهر سه شنبه در مراسم بزرگداشت مقام معلم طی سخنانی با بیان اینکه اجرای رتبه‌بندی به مدت یک دهه جزو مطالبات معلمان بود، گفت: لایحه رتبه‌بندی از سوی دولت‌های گذشته به مجلس ارائه نمی‌شد.

وی اضافه کرد: در دولت دوازدهم لایحه رتبه‌بندی معلمان با پنج هزار میلیارد تومان اعتبار به مجلس و کمیسیون آموزش ارائه شد، اما کمیسیون آموزش مجلس اعتبار رتبه‌بندی فرهنگیان را به ۶۰ هزار میلیارد تومان افزایش داد و مصوب کرد.

نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی در خصوص نواقص قانون رتبه‌بندی معلمان در مجلس دوازدهم اطمینان خاطر داد، این نواقص رفع خواهد شد و گفت: نگرانی و مطالبات فرهنگیان رفع می‌شود.

حق وردی با بیان اینکه کمیسیون آموزش به عنوان یکی از موفق‌ترین کمیسیون‌های مجلس یازدهم انتخاب شد، گفت: اکثریت مشکلات و مسائل فرهنگیان با حضور مسئولان آموزش و پرورش در کمیسیون آموزش مجلس یازدهم برگزار شد و تشکیل سازمان تعلیم و تربیت کودک یکی از کارهای خوب کمیسیون آموزش و مجلس شورای اسلامی بود که به تصویب رسید.

این نماینده مجلس با بیان اینکه طرح اصلاح شیوه جذب در آموزش و پرورش به‌زودی در صحن علنی مجلس به رأی گذاشته خواهد شد، گفت: بحث تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود.

کد خبر 6099409

دیگر خبرها

  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • پیگیری وضعیت اقلام و تجهیزات منوریل در گمرکات کشور
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی